Coronavirus-pandemiateorian puutteet

By David Crowe (translated from English)

Koronaviruspaniikki on juuri sitä, irrationaalista paniikkia, joka perustuu todistamattomaan RNA-testiin, jota ei ole koskaan yhdistetty virukseen. Ja jota ei yhdistetä virukseen, ellei virusta puhdisteta. Ja edelleen, vaikka testi tunnistaisikin uuden viruksen, viruksen esiintyminen ei ole todiste siitä, että se aiheuttaisi vakavat oireet joita jotkut positiivisen testituloksen saaneet ovat kokeneet (mutta eivät kaikki). Lopuksi, vaikka testi tunnistaisikin viruksen, ja se on vaarallinen, emme tiedä mikä väärien posiviisten tulosten esiintyvyys on. Ja vain 1% väärien positiivisten tuloksten esiintyvyys voi johtaa 100 000 väärään positiiviseen tulokseen vain Wuhanin kokoisessa kaupungissa ja voisi tarkoittaa että merkittävä osa löydetyistä positiivisista tuloksista on vääriä positiivisia.

Voimakkaiden lääkkeiden käyttö, koska lääkärit ovat vakuuttuneita että heillä on erityisen tehokas virus käsissään, erityisesti vanhemmilla ihmisillä, joilla on valmiiksi terveysongelmia, johtaa luultavasti moniin kuolemiin. Kuten SARS:in kohdalla. Tiedettä tehdään hyvin vähän.

On kiire selittää kaikki tavalla, joka ei kyseenalaista viruksen paradigmaa, ei kyseenalaista testitulosten tarkoituksenmukaisuutta, ja tavalla joka edistää testaamattomien antiviruslääkkeiden käyttöä. Ja kun ajan kanssa kehitetään rokote ja joissakin traumatisoiduissa maissa se voi tulla pakolliseksi vaikka epidemia olisi jo hävinnyt, tulee mahdottomaksi todistaa että se vähentää positiivisen testin kehittymisen riskiä.


New German Medicine: https://learninggnm.com/

Plandemia

https://freedomplatform.tv/ - The Digital Freedom Platform by London Real exclusively live-streamed what might be the most important documentary you will ever see: PLANDEMIC – INDOCTORNATION.

BANNED on YouTube and other big-money platforms.